Ny leder til Døvania Håndbold!

Håndbold -

Døvania har fået en ny leder, det bliver Charly Witt, som overtager posten efter Lenny Damholt, som var med til oprette Døvania Håndbold. Herunder er Charlys egne ord om ham selv og hans tanke om Døvania Håndbolds fremtid og muligheder.

Kære Døvania medlemmer.

Mit navn er Charly Witt, jeg blev født i 1988, hvilet vil sige at jeg er 26 år gammel.

Til hverdag går jeg på Frederiksberg HF-kursus, og jeg træner selv håndbold hos en klub ved navnet VLI i Frederiksberg.
Jeg var også nyhedssamler for Døvania, og redaktør for DDI (red. Danske Døve Idrætsforbund).

Jeg er selv en håndboldspiller, som I har regnet ud. Jeg spiller også på landsholdet for døve. Hvilket fik mig til at møde Lenny Damholt (red. Tidligere håndboldleder).
Som I ved så var, Lenny Damholt, passiv håndbold leder for Døvania.

Men nu vokser håndbold jo i sportsverden, så jeg har snakket med Døvania samt Lenny, om at jeg overtager rollen som håndboldleder, da jeg synes at vi burde være mere aktivt indenfor grenen.

Hermed meddeler jeg at jeg har efter en længere periode tænkt det igennem, og besluttet at takke ja til at overtage rollen.

Lenny har gjort hans arbejde som håndboldleder ret godt, men han har andet at se til, hvorfor jeg valgte at snakke med ham om, at overtage hans rolle.

Mit mål med håndbold afdelingen er:

 1. Find forskellige sponsorer sammen med Døvania.
 2. Find en hal som vi kan træne sammen, samt få dem som vil gerne prøvetræne ind.
 3. Muligvis stille et hold op til forskellige turneringer her i København og omegnen.

Jeg vil gerne arbejde hårdt for at opnå disse mål, hvilket jeg selvfølgelig håber at mine drenge (red. Håndboldmedlemmer) bakker mig op for, at nå disse mål.

2 kommentarer til “Ny leder til Døvania Håndbold!”

  Kasper Bergmann

  Fedt at du påtager dig rollen som håndboldleder.

  Jeg kunne godt tænke mig en uddybende forklaring på, hvordan Lenny var med til at oprette Døvania håndbold. Iflg. Døvanias jubilæumsbog havde Døvania et håndboldhold fra 1932-38 og igen fra 1947 frem til i dag. Så gammel er Lenny da ikke?

  André Kobberholm

  Hej Kasper.

  Vi kunne godt være mere tydeligere i nyheden, det er min fejl. Han var med til at genoprette afdelingen i Døvania.

  Døvania Håndbold var nedlagt i omkring 2010, efter en række år, hvor der var sket ingen aktivitet, men så genoprette Lenny og vi afdelingen igen i 2013, med et mål til at deltage i Deaflympics 2017.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu