Døvanias VM-helte hyldet

Håndbold -

Tirsdag den 24, juli 2018 kl. ca. 12.40 kom hele Danmarks VM-helte fra det døve kvindehåndboldlandshold ud i ankomsthallen til den store VM-hyldest fra deres familie, venner og klubber. Det var et rigtigt smukt syn at se alle de Dannebrogflag i luften, mens VM-holdet prøvede at finde deres familier. Det anslås, at der var omkring 150 mennesker, der ventede tålmodigt i 30 graders varme i ankomsthallen.

Det var virkelig dejligt at se VM-holdet komme ud med et godt og højt humør til trods for at de har været ude på flere timers rejse fra Brasilien. Det var et fantastisk syn at se dem med deres flotte guldmedaljer hængende om halsen og bære de 4 flotte pokaler nævnt fra venstre: VM’s bedste spiller, VM’s Fair Play, VM-pokalen for damer og VM’s bedste målmand.

VM-guldholdet havde 4 dygtige Døvania-spillere: Anni Villadsen, Louise Karup, Katrine Abildgaard og Louise Thystrup. Døvanias formand Sabine Brink fik heldigvis fat på dem midt i al den store glædevirak i lufthavnen. Bestyrelsen var meget stolte over, at spillerne havde præsenteret en stor indsats for at få VM-guldet med hjem og endda på en mærkbart eksemplarisk måde. Hver spiller fik et lille gavekort, og samtidig ønskes Anni Villadsen tillykke med den flotte hæder som VM-turneringens bedste spiller.

Herunder ser vi Døvania-stjernen Anni Villadsen blive interviewet til Danmarks Radio, som i fjernsynet under DR Sporten samme aften!


Bestyrelsen ønsker VM-guldholdet rigtig hjertelig tillykke med mesterskabet – vi er så stolte af jer!

Klik på dette link, og der vises en lille videoklip med de søde guldpiger i godt humør!

HVIS I NÅR AT LÆSE DETTE I AFTEN, SÅ SE LIGE HER EN NYHED FRA DDI’s FACEBOOK:

 

LÆNGE LEVE DØVANIA OG GULDHOLDET!

 

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu