Bliv medlem

Retningslinjer for indmelding hos Døvania

Hvis man vil benytte sig af Døvanias tilbud, skal man være medlem. Et medlemskab er gældende for et år ad gangen. Alle kontingenter er et helårskontingent, lige meget hvilke idrætsgrene man er medlem hos. Et kontingent år er gældende fra 1. januar til 31. december.

Alle idrætsgrene har forskellige kontingentsatser. Du kan tjekke, hvad det koster for den idrætsgren du ønsker at tilmelde dig, her på hjemmesiden.

Man er først reelt medlem og kan bruge tilbuddet hos idrætsgrenen, NÅR man har betalt for kontingentet. Vi koordinerer med idrætsledere for hvem der har betalt for kontingent til idrætsgrenene.

Melde sig ind

Du melder dig ind ved at udfylde en indmeldelsesformular på denne side og trykke på SEND, så modtager bestyrelsen din indmeldelse og sørger for at sende dig en velkomstmail med indbetalingsoplysninger.

OBS: det er derfor vigtigt at du holder øje med om du får en bekræftelsesmail fra bestyrelsen, efter du har meldt dig ind.

Hvis der er problemer med at melde dig ind, så kan du til enhver tid skrive til bestyrelsen på mail: bestyrelse@dovania.dk

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu