Gokart til Døvania?

Motorsport -

I sommers fik vi henvendelser fra nogle interesserede medlemmer om muligheder for at oprette en gokart-afdeling i Døvania. Der er fundet en leder, som vil undersøge mulighederne  og om det reelt er flere interesserede der gerne vil være med. Emil Clemmensen er den nye leder.

Derfor vil Døvania gerne invitere både medlemmer og ikke-medlemmer til at komme til en medlemsaften d. 13 november kl 18.00 hos Døvania. Her vil vi bl.a. diskutere hvor meget det vil koste, hvilke krav der skal stilles for at oprette en afdeling, hvem der kan være medlemmer og høre hvilke ønsker og ideer man har til gokart i Døvania.

Når den første medlemsaften er gennemført, finder vi endnu en dag til dem, som seriøst er interesseret i at være med. Derefter laver vi budget, kontingent, aftaler med klubber og så videre.

Vi håber på at se mange interesserede fredag d. 13 november! Vi byder på sodavand og lidt snack!

Tilmelding skal rettes til den nye leder Emil Clemmensen på email: emil@dovania.dk, eller skriver til ham på facebook.

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu