Nyhed om motorsport afdeling, gokart

Motorsport -

Da Døvania afholdte det allerførste medlemsaften fredag d. 13/11, hvor Døvania ville drøfte emnet med både nuværende, kommende og interesserede medlemmer. Til vores overraskelse kom der faktisk flere, end vi forventede, og der var også en del interesserede, som desværre var forhindret til at komme til mødet. Mødet varede i cirka en time, og mange beslutninger blev alle hurtige enige om.

Da det første møde var overstået, skulle der arrangeres endnu et møde, hvor der vil blive bl.a. diskuteret forslag/ideer til en sammenlægning af afdelingens budget, planen for træning og lignende. Desværre meldte næsten alle afbud i sidste øjeblik, og derfor havde Døvania ikke andre muligheder end at lægge afdelingen på hylden indtil videre grundet manglende deltagelse fra både nuværende, kommende og interesserede medlemmers side.

Mod vores forventning var der en del, som ikke var helt tilfredse med vores beslutning. Vi besluttede derfor, at vi vil give afdelingen en chance til. Vi har fundet en midlertidig løsning, som kan gavne både medlemmer og Døvania.

Hermed konkluderes det, at vi godt kan åbne afdelingen mod en minimumsbetaling (250 kr.) til at begynde med. Det er en midlertidig løsning, indtil alt er faldet på plads.

Når budgettet er lagt, vil dem, som har tilmeldt sig medl 250 kr. årligt, blive modregnet, og det vil sige at, det medlem, som har betalt 250 kr., betaler resten, når alt er på plads. (det kommende kontingent minus 250 kr.). Døvania yder dog ingen økonomisk støtte under denne midlertidig løsning.

Konklusionen er således, at afdelingen er åben nu, men medlemskabet begynder officielt januar 2016. Der er så mulighed for at tilmelde sig til afdelingen.  Opkrævningen af kontingentet vil ske i løbet af januar og februar, og medlemskabet koster 250 kr., indtil alt er på plads.

Hvis det skulle ske at, du fortryder, at du har tilmeldt dig til afdelingen, så har du muligheden for at melde dig ud igen. Men det skal være før januar, for derefter er tilmeldingen bindende, det vil sige, at du bliver opkrævet for kontingentet i 2016.

Du kan melde dig ind på hjemmesiden under “medlemskab”

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu