Gokart afdeling i Døvania

Motorsport -

gokart

Bestyrelsen har på sit møde tirsdag den 22. november 2016 besluttet at åbne en afdeling for gokart-interesserede, og Døvania har holdt 3 forberedelsesmøder undervejs for gokart-interesserede. I skrivende stund har vi fået tilkendelsegivelser fra 5 personer, som gerne vil være medlemmer af afdelingen. Den ene af de 5 er Laurits Dahlstrøm, som har skiftet over til Døvania fornylig.

Laurits stiller op som Døvanias repræsentant i det kommende uofficielle DM på lørdag den 26. november, og her vil bestyrelsen ønske Laurits Dahlstrøm held og lykke med deltagelsen.

Oplysninger omkring det uofficielle DM på lørdag den 26. november 2016:

Dansk Døve-Idrætsforbund arrangerer et uofficielt Danmarksmesterskab sammen med Syddansk Idrætsklub Viking i Svenstrup, og adressen er Gokart World, Marathonvej 1, 9230 Svenstrup. Hallen er åben efter kl. 12, og selve DM-løbet starter kl. 16 og forventes at slutte kl. 19.00, hvor vinderen bliver kåret.

Der køres et kvalifikationsløb i 10 minutter, og selve DM køres med 2 x 25 minutters løb.

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu