Første træning i Discgolf-afdeling

Discgolf -

Døvania Discgolf-afdeling blev oprettet i begyndelsen af 2018, primært for at give den mulighed for at kunne deltage til landsholdet under DDI.  Der var derfor ikke meget aktiviteter i afdelingen indtil nu.

Søndag morgen den 18. oktober 2020 gennemførte Døvania Discgolf sin første træning i Valbyparken, hvor der dukkede 9 morgenfriske deltagere op, heraf Martin Tranemose og Rasmus Morell Nielsen, som havde ansvaret for træningen.

Træningen startede først med et kort oplæg fra Martin og Rasmus, hvor de fortalte om deres tanker om hvilke aktiviteter man kunne have i afdelingen.  Her blev der blandt andet nævnt muligheden for at gennemføre en discgolf weekend i f.eks. Sverige til foråret 2021.

Efter oplægget startede træningen for alvor med en hurtig opvarmning og derefter blev alle stillet op på en række. Fokuspunktet for dagens træning var at få grundteknikkerne på plads med hensyn til at bruge hele krop (ben, hofte, overkrop og arme) når man kastede. Der blev også trænet kontrol skud, hvor målet var at kaste præcist og ramme et mål ude på græsplænen.

Løbende under træningen gik Martin rundt til deltagere og gav råd og tips om teknik, som de kunne arbejde med.

En ting er at træne med at kaste discs på en åben mark, og noget andet er at gøre det på en bane med forskellige forhindringer. Teorien og øvelserne skulle lige afprøves på banen!

Alle blev opdelt i 3 grupper, så der var 3 deltagere i hver gruppe. Grupperne skulle så spille 1 x 18 hul runde i Valbyparken, med den begrænsning at man kun måtte kaste stående (dvs. uden tilløb), og fokusere på at bruge de samme teknikker som de brugte på marken.

Efter 2 timer ude på banen var alle deltagere kommet tilbage fra deres runde – trætte, men i godt humør. De syntes alle, at det var en god træning, og at de havde fået et stort udbytte af træningen på trods af, at folk var på meget forskellige niveauer.  At det så samtidigt var højt sol med lidt vind var bare prikken over i’et. Alle var helt enige i, at det skulle gentages.

Martin og Rasmus syntes, at det gik over deres forventning, at det var dejligt at se så mange dukke op, og at deltagerne havde masse af gå-på-mod og var i godt humør.  De syntes også, at det var gået rigtigt godt, selvom der var stor forskel på niveauet.

Hvis du er interesseret i at prøve discgolf, så tøv ikke at kontakte Martin og Rasmus, via messenger på facebook, for at høre mere. Du kan få 3 gang gratis prøvetræning, før du kan tage stilling til om du ønsker at blive medlem hos Døvania Discgolf. Kontingentet er i øjeblikket 250 kr. om året.

Alle er velkommen, både nybegyndere og erfarne.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu