Døvania Discgolf er klar til at kickstarte sæsonen!

Discgolf -

Da vi nu gerne må være op til 25 personer til træning, har vi i Døvania Discgolf derfor fundet en dato til vores første træning i dette år. Det bliver den 28. marts fra kl. 10 i Holbæk. Planen for træningen er at afprøve teorien fra oplægget, fra den 25. februar, om vindens påvirkning på disc. Vi forventer at træningen tager cirka 1 time. Derefter vil vi spille en runde ude på banen. 

Afdelingen planlægger træning mindst en gang om måneden. Når vi nærmer os sommer, hvor det er lyst til sent om aftenen, så vil vi også træne på en hverdag. På den måde kan vi have træning flere gange om måneden. Der skal gøres opmærksom på, at træningen kun er for medlemmerne hos Døvania Discgolf.

Vi i afdelingen glæder os rigtigt meget til at komme igen i gang. Hvis du ikke er medlem i afdelingen, så kan du stadig nå at blive medlem via Døvania hjemmeside, hvor du derefter kan være med vores træning. Det koster 250 kr. om året at være medlem hos Døvania Discgolf.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu