Discgolf: Pargolf i snevejr på RUC

Discgolf -

I søndags den 11. april havde Døvania Discgolf inviteret medlemmer af afdelingen til en sjov pargolf turnering på RUC-banen ved Roskilde. 12 medlemmer ud af 15 medlemmer ville komme, hvilket er rigtigt flot. Vi glædede os meget til den dag.

Da vi nærmede os til dagen, kunne vi se at der var varslet om enten sne- eller regnvejr den dag. Vi overvejede at aflyse turneringen, men besluttede at gennemføre det alligevel. 7 ud af de 12 medlemmer valgte at trodse snevejret og mødte op ved banen og var klar til at spille pargolf.

Pargolf-turneringen gik ud på at man skulle opdele i grupper på 2 personer hver, og hvert hold skulle kaste en kast hver. Derefter skulle man spille videre fra den bedste landing af kastet indtil discen kom i kurven.

Alle 7 spillere blev opdelt i grupper, som blev:

  • Hold 1: André og Martin
  • Hold 2: Rasmus og Runee
  • Hold 3: Christian og Søren
  • Hold 4: Uffe alene (da han var alene, fik han et ekstra kast, som han måtte bruge per hul.)

Selvom det var en speciel oplevelse at spille discgolf i snevejret, så ville vi hellere undgå det, da vi blev ret hurtigt våde. Især håndklædet som vi brugte til at tørre disc af med. Håndklædet blev derfor hurtigt ubrugeligt.

Bortset fra det og et par tabt disc i søerne, så har vi haft det sjovt. Vores konkurrencegen kom også frem, da resultaterne var nogle gange ret tætte.

Resultaterne fra pargolf-turneringen:

  1. plads: Uffe med -3
  2. plads: André og Martin med +1
  3. plads: Rasmus og Rune med +6
  4. plads: Christian og Søren med +8

Det næste arrangement for Døvania Discgolf er træning den 25. april fra kl. 10.00 på Valbyparken, hvor vi skal lære med at stå korrekt når man kaster samt tilløb.

Træningen er kun for medlemmer, men du kan være med, hvis du melder dig ind her på hjemmesiden. Det koster kun 250 kr. om året at være medlem hos Døvania Discgolf. Du får ud af medlemskabet mindst en træning om måned og flere sjove og spændende turneringer, udflugter og sociale samvær. Hvis du ikke melder dig ind, vil du gå glip af meget!

OBS- det er mulighed for at prøvetræne med afdelingen. Dette skal aftales med discgolfleder Martin Tranemose. Vi er nødt til at advare dig om at discgolf er nemt at blive afhængig af.

Hvis du er interesseret i at prøve kræfter med discgolf eller vil høre mere om dine muligheder med hensyn til medlemskabet, så kontakt Martin på discgolf@dovania.dk.

Skrevet af André Kobberholm på vegne af Døvania Discgolf

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu