Volleyball spillede sæsonens første stævne i Ostedhallen, Roskilde

Volleyball -

Billeder på vej..

I dag, 18. september blev sæson 2016-2017s første volleyball stævne i DGI spillet i Osted hallen tæt ved Roskilde. Det startede klokken 10:00, men spillerne mødtes klokken 9:00 for at diskutere taktik og varme grundigt op. Efter at nogle spillere kom lidt for sent (de får en bøde som går til fx øl til sommerfesten næste år!), kunne kampene begynde. Der blev spillet bedst af 5, hvilket vil sige at det hold som først har vundet tre sæt af 25 point, har vundet.

Første kamp var mod Osted2 klokken 10:30 og selvom vi kæmpede en brav kamp, tabte vi 3-1, dvs vi fik et sæt, hvilket vi også havde fortjent. Vi har en tendens til at tabe 1. kamp og desværre også til dette stævne.

Anden kamp var mod Frederikssund klokken 11:30, lige efter den anden kamp og her var vi rigtig vågne og kunne sende dem hjem til Frederikssund igen, ved at vinde 3-0 efter en trods alt spændende kamp.

Og i tredje kamp skulle vi blot dømme kampen mellem Frederikssund og Osted2, hvilket forløb uden problemer.

Vi tager erfaringerne med os til træningen på tirsdag, onsdag og fredage frem mod næste stævne, som er i Solrød, d. 8. oktober. Hvis det vækker din interesse for volleyball, kan du komme med til prøvetræning. Skriv til volleyball@dovania.dk for mere information, vi elsker når folk vil prøve vores sport. Vi ses til træning!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu