Reportage fra Døwolley 2019

Volleyball -

Lørdag d. 2. november havde Døvania og Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) et fælles arrangement – nemlig den årlige uformelle volleyball turnering, hvor vi stod for at have ansvaret i år. Vi plejer at skriftes med VIKING.

7 hold har tilmeldt sig til turneringen – og vi har derfor valgt at udføre turneringen med at alle spillede mod alle, så alle hold havde 6 kampe hver og ikke nogle hold, der skulle ”smides” ud efter nogle få kampe. I alt blev det til 21 kampe, 5 frivillige og mange tilskuere i løbet af denne lørdag i Nørrebrohallen.

Turneringens vinder blev Døvania, hvor de havde vundet 5 kampe og tabt 1 kamp og fik scoret 15 points til den samlede stilling. Den fulde stilling kan du se herunder.

Der blev også kåret til turneringens bedste spillere.

  • Kvindelig bedste spiller:  Eri Nasu (fra Fla’ U’)
  • Mandlig bedste spiller: Brian Bille (fra Globerotterne)
Eri Nasu fra Fla’ U’ vandt prisen for den bedste kvindelige spiller

Brian Bille fra Globetrotter vandt prisen for den bedste mandelige spiller

Vi synes at det blev en dejlig lørdag hvor vi mærkede at volleyball stadig giver fællesskab gennem socialt samvær. Vi håber at det fortsætter sådan mange år frem.

Vi havde ikke kunnet gennemføre turneringen med gode faciliteter hvis ikke vi havde fået støtte fra William Dement fonden via Dansk Døve-Idrætsforbund og 5 frivillige, som hjalp til, så turneringen kunne udføres.

Døvania på 1. plads
The Six Undying på 2. plads
Globetrotter på 3. plads

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu