VM i Futsal – Bangkok, Thailand 2015

Damefodbold -

Det danske døve kvindelandshold deltog i VM i futsal for snart 1 måned siden. Den første kamp mod England blev til vores bedste kamp, hvor vi slog vores ærkefjender med 3-1. Der viste vi at vi kunne spille futsal på et højt plan, idet England blev nr. 3 til EM.

Den efterfølgende kamp mod Iran var desværre ikke god. Holdet gik i opløsningen og vi tabte desværre mod Iran med en målforskel, der gjorde at vi var ude af VM. De to efterfølgende placeringskampe viste at vi godt kunne spille futsal fornuftigt i nogle perioder, men der er stadigvæk en hel del, vi skal arbejde på. Vi endte på 12 plads. Vi har i dette VM tydeligt set hvordan de andre lande har udviklet sig siden den sidste VM i Sverige for 4 år siden. Eksempelvis viste Brasilien verdensklasse, hvor de rykkede fra bundplacering til anden plads.

På trods af den skuffende resultat har vi lært utroligt meget. Vi skal arbejde på vores svagheder og fremme vores styrker.

Selve VM var velorganiseret, professionel og servicen var god.

Skrevet af Nana

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu