Døvania Damefodbold inviterer til åbent hus

Damefodbold -

Damefodbold har i et par år været stille, men det vil vi lave om. Vi vil gerne vække damefodbold i live igen med nogle fodboldsmæssige aktiviteter, kombineret med det sociale i den nærmere fremtid.

Damefodbold har været heldige at få en hal hver lørdag fra kl 11-13 i Emdrup, hvor det er muligt at træne fodbold og lave nogle sportslige aktiviteter. Derfor vil damefodbold arrangere et åbent hus lørdag den 15. september kl. 11-13, hvor I får mulighed for at snuse lidt til hvad damefodbolden er for noget – og måske har du savnet damefodbold eller at lave nogle varierende træninger, kombineret med socialt samvær og fodbold, så er det nu, I skal joine os! Vær derfor med til hal hygge med sportslige aktiviteter og fodbold træninger med os lørdag den 15. September kl 11-13 i Emdrup på adressen: Lundehushallen, Lundehusskolen, Lersø Parkalle 152, 2100 Kbh Ø.

Meld lige tilbage om du/I kommer til damefodbold@dovania.dk, så kan vi vide antal. Vi ser frem til at hilse på jer og få en god omgang træning sammen!

/Christina Hausgaard, medlem hos Døvania Damefodbold

2 kommentarer til “Døvania Damefodbold inviterer til åbent hus”

    Fie

    Må man ikke tage sine børn med?

    Maria Buch Klausen, Damefodboldleder

    Kære Fie,

    Børn er også velkommen 🙂

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev