Døvania Damefodbold inviterer til åbent hus

Damefodbold -

Damefodbold har i et par år været stille, men det vil vi lave om. Vi vil gerne vække damefodbold i live igen med nogle fodboldsmæssige aktiviteter, kombineret med det sociale i den nærmere fremtid.

Damefodbold har været heldige at få en hal hver lørdag fra kl 11-13 i Emdrup, hvor det er muligt at træne fodbold og lave nogle sportslige aktiviteter. Derfor vil damefodbold arrangere et åbent hus lørdag den 15. september kl. 11-13, hvor I får mulighed for at snuse lidt til hvad damefodbolden er for noget – og måske har du savnet damefodbold eller at lave nogle varierende træninger, kombineret med socialt samvær og fodbold, så er det nu, I skal joine os! Vær derfor med til hal hygge med sportslige aktiviteter og fodbold træninger med os lørdag den 15. September kl 11-13 i Emdrup på adressen: Lundehushallen, Lundehusskolen, Lersø Parkalle 152, 2100 Kbh Ø.

Meld lige tilbage om du/I kommer til damefodbold@dovania.dk, så kan vi vide antal. Vi ser frem til at hilse på jer og få en god omgang træning sammen!

/Christina Hausgaard, medlem hos Døvania Damefodbold

2 kommentarer til “Døvania Damefodbold inviterer til åbent hus”

    Fie

    Må man ikke tage sine børn med?

    Maria Buch Klausen, Damefodboldleder

    Kære Fie,

    Børn er også velkommen 🙂

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu