Salg af festbilletter og kiosk på DØWOLLEY

Volleyball -

Festbilletter

Salg af billetter til sportsfesten d. 17/10 er nu åbent!

Du kan nu købe billetter på her link. Husk at vælge det rigtigt billet. Hvis du er allerede med i et hold til stævnet DØWOLLEY, så er festbillet inkl.

Priser kan du se på det nævnte link.

PS! Billetsalget lukker d. 15/10! Derefter kan man kun købe billetter ved døren til en højere pris, derfor køb billetter nu!

Kiosk og køb af sandwich-menu

Døvania åbner en lille kiosk til stævnet DØWOLLEY, hvor der kan købe drikkevarer og sandwichs. Hvis man vil være sikker på at man får sandwich på dagen, så anbefaler vi at købe menu (Sandwich og en drikkevarer) for 50 kr. Man kan vælge imellem 3 forskellige sandwich-typer. Købet af menu kan gøres på dette link.

Vi anbefaler varmt at bestille menu forhånden, for vi sælger kun et begrænset antal af sandwich på stedet. Folk som har bestilt mad forhånden er sikre på at få mad. Alle kan købe menuer, både tilskuerne og spillere, det er ingen max antal af bestilling pr person.

PS! Sidst chance for at købe menu er d. 10/10! Derefter kan man kun købe sandwich (IKKE menu) ved kiosk, og det er kun så længe at vi har dem på lageret. Derfor KØB menu nu!

På kiosk er det muligt at betale med MobilePay eller kontant.

Andre info om stævnet og festen kan du tjekke på http://dovania.dk/volley2015/

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu