Køb billet til festen efter Døwolley 2019!

Volleyball -

Nu er det lykkes os at finde et sted til vores fede fest efter Døwolley, det bliver på Heidi’s Bier Bar i København. Alle deltagerne på holdene, som er tilmeldt til Døwolley har allerede sikret sig en billet til festen!

Hvis du er ikke tilmeldt på et af holdene til stævnet, så kan du stadig være med til festen! Det er to muligheder, for hvordan du kan købe billetter til festen:

  1. Køb festbillet på nemtilmeld (Linket her) senest 30. oktober kl 23.55 til blot 19 kr!
  2. Eller du kan vente med at købe en festbillet ved døren, det koster 50 kr for en billet.

Festen starter kl 20.00, og mellem 20.00 og 22.00 vil det være kun os, der har lokalet. Efter kl 22.00 er det åbent for alle udefra. Derfor er det en god idé at komme i god tid så du kan sikre dig en god plads til festen!

Festen foregår på Heidi’s Bier Bar på adressen: Vestergade 18A, 1456 København. Der er mange transportmuligheder mellem Nørrebrohallen og Heidi’s Bier Bar, bl.a. med den nye metro fra Nørrebro st til Rådhusplads st.

Vi glæder os til at feste sammen med jer efter Døwolley 2019 på Heidi’s Bier Bar.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu