Nyt om Døwolley den 2/11 – ekstra hold, frivillige og fest

Volleyball -

Et ekstra hold til Døwolley

Nu nærmer det sig til den 2. november, Døwolley her i København.

7 hold har tilmeldt sig til Døwolley. Vi har nu udarbejdet en turneringsplan og ud fra planen har vi faktisk plads til et hold til, altså i alt 8 hold.

Derfor har I nu en chance for at tilmelde jeres hold til Døwolley! Denne chance får I ikke igen!

Deadlinen for tilmelding er den 23. oktober. Tilmeldingen skal sendes til Sabine Brink på mailadressen: sabine@dovania.dk. Husk at skrive navnet på holdet samt spilleres navne.

Frivillig

Vi mangler stadig 4-6 frivillige der har lyst til at hjælpe til i Døwolley, f.eks være dommer, borddommer og hjælpe til med andre praktisk ting. I øjeblikket har vi kun 2 frivillige. Det er slet ikke nok.

Hvis du er interesseret i at hjælpe til, så kan du tilmelde dig ved at sende en mail til Sabine Brink på mailadressen sabine@dovania.dk.

Vi vil selvfølgelig sørge for forplejning til jer der har meldt sig som frivillig på dagen.

Festen efter Døwolley

Vi har tidligere skrevet at der var en fest med i billetten, men vi har desværre ikke endnu fundet et sted. Vi arbejder dog hårdt på sagen. Når det er fundet et sted, så sørger vi for at meddele det ud til jer hurtigst som muligt. Hold derfor øje med hjemmesiden og facebook i den kommende tid!

Vi ses til Døwolley den 2. november.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu