Nyt fra volleyball – oktober 2019

Volleyball -

Volleyball afdelingen har haft medlemsmøde onsdag d. 11. september for at drøfte om hvordan det er gået med afdelingen i den foregående sæson samt hvad afdelingen har af ønsker til den kommende sæson. 

Grundet få spillere i afdelingen har det været svært at gennemføre en regelmæssig træning, selv om der er stor passion i afdelingen at kunne gennemføre de ugentlige træningspas og nu, hvor afdelingen ikke har de samme haltider og træningssted, er der sket ændringer i afdelingen og har derfor påvirkning på, hvad der sker i den kommende sæson. 

Der er i afdelingen blevet enige om at fokusere på at have det sjovt med volleyball og have DGI stævner samt diverse volleyball-stævner i fokus. Der er derfor ingen faste træningstider lige nu, men afdelingen har ønsker om at modtage flere nye spillere ind for at kunne gennemføre træning. 

Afdelingen har nu udvidet deres udvalg med tre personer, hvor udvalget nu har den opgave at gennemføre forskellige stævner som ønsket og at rekruttere nye medlemmer ind i afdelingen, så volleyball-afdelingen kan udvikles igen. 

Det nye udvalg i volleyball afdelingen: 

  • Idrætsleder: Jonas Andersson 
  • Udvalgsmedlem: Viktor Thystrup 
  • Udvalgsmedlem: Rune Andersson 

Hvis der er spørgsmål omkring volleyball afdelingen, kan der stilles spørgsmål over mail til: volleyball@dovania.dk 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu