Nyt fra Døvania damefodbold 

Damefodbold -

I slutningen af 2016 deltog dansk døve futsallandshold i Sjællands Mesterskab. Efter de indledende runder, der fandt sted i december og februar, nåede vi semifinalen i marts. Vi vandt finalepladsen, og til selve finalen endte vi på en 2. plads. Hele trænerteamet og landsholdet er tilfredse med resultatet, og det var godt at komme igang efter VM i Thailand. De fleste spillere er medlem af Døvania, så det er en stor glæde, at døvaniaske futsalspillere stadigvæk er aktive på landsholdsplan.

Der er også sket en lederskift i afdelingen, hvor jeg, Nana Søltoft, stopper efter 2 års virke. Jeg skal nemlig skrive min bachelorprojekt og ud på en længerevarende rejse. Maria Buch Klausen overtager tjansen. Maria har været leder for nogle år siden, så tjansen ikke helt er ukendt. Velkommen til Maria!

Slutteligt vil jeg takke for de 2 gode år med Døvania – og jeg vil især takke den forhenværende formand, Christian Høybye, min forrige kontaktperson André Kobberholm og nuværende kontaktperson Sabine Brink. I alle har været utrolig dygtige og søde – og klar til at hjælpe, når der var behov. Tusinde tak til jer!

Længe leve Døvania damefodbold!

Nana Søltoft

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu