Lederskift i Døvania Orientering, fortalt af Louise Peitersen

Orientering -

Jeg har besluttet mig for at stoppe som Døvanias orienteringsleder den 1. juni 2018. Hvorfor stopper jeg? Fordi mine opgaver hos DDI blev ændret, som præsenteret til DDI´ årsmøde den 6. maj 2018 under DDI´ hovedbestyrelses rokade. Det er en væsentligt større opgave i DDI´ Hovedbestyrelsen og derfor er det bedst for mig at de opgaver jeg har, som fx. Døvanias orienteringsleder og DDI´ bowlingleder gives videre til nogle andre. Så kan jeg fokusere på min opgave hos DDI, som jeg regner med tager et års tid.

Døvanias orienteringslederpost giver jeg videre til Mikkel Z. Pedersen, som I orienteringsmedlemmer fremover kan kontakte på orientering@dovania.dk

Tak for tiden sammen med jer orienteringsmedlemmer, dog siger jeg ikke farvel, men på gensyn!

Louise Peitersen

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu