Golf-spillere til EM i Norge

Golf -

Fra d. 13. august til 15. august skal døve golf-spillere fra hele Europa rejse til Norge, Oslo, hvor de skal kæmpe om Europamesterskabet i golf for døve.
Fra Danmark deltager 6 golf-spillere, som skal repræsentere DDI (Dansk Døve-Idrætsforbund). På holdet er der 2 spillere, som er fra Døvania. Det er Hans Elgaard, som har vundet en række af medajler i både VM og EM, og Søren Nue Clausen, har bl.a. vundet bronze som en del af Danmark-holdet til VM i USA 2014 og EM i Finland 2013.
Danmark har store chancer for at få nogle medaljer med hjem, både som individuelt og hold , om det bliver guld, sølv eller bronze må tiden at vise.
For de interesserede kan der læses mere om EM i golf og kommende resultater på denne hjemmeside.

Døvania ønsker golflandsholdet held og lykke i Norge!

Samtidig med at EM-turneringen arrangeres som en open turnering kan vi endvidere fortælle, at Claus Jul Larsen, Matthias Holm Runarsson og Ole Artmann også deltager i turneringen men de er ikke tilmeldt det officielle EM. De ønskes tillige god fornøjelse.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev