Golf-spillere til EM i Norge

Golf -

Fra d. 13. august til 15. august skal døve golf-spillere fra hele Europa rejse til Norge, Oslo, hvor de skal kæmpe om Europamesterskabet i golf for døve.
Fra Danmark deltager 6 golf-spillere, som skal repræsentere DDI (Dansk Døve-Idrætsforbund). På holdet er der 2 spillere, som er fra Døvania. Det er Hans Elgaard, som har vundet en række af medajler i både VM og EM, og Søren Nue Clausen, har bl.a. vundet bronze som en del af Danmark-holdet til VM i USA 2014 og EM i Finland 2013.
Danmark har store chancer for at få nogle medaljer med hjem, både som individuelt og hold , om det bliver guld, sølv eller bronze må tiden at vise.
For de interesserede kan der læses mere om EM i golf og kommende resultater på denne hjemmeside.

Døvania ønsker golflandsholdet held og lykke i Norge!

Samtidig med at EM-turneringen arrangeres som en open turnering kan vi endvidere fortælle, at Claus Jul Larsen, Matthias Holm Runarsson og Ole Artmann også deltager i turneringen men de er ikke tilmeldt det officielle EM. De ønskes tillige god fornøjelse.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu