Frivillige til DØWOLLEY søges

Volleyball -

Nu nærmer stævnet DØWOLLEY sig. Mange detaljer er nu på plads og forberedt, og der er mindst 10 hold, som har tilmeldt sig stævnet. Vi regner med, at der kan komme tilmeldinger fra omkring 5 nye hold snart, efter at vi har modtaget mange henvendelser fra andre mulige hold. Det glæder os meget.
NB! Deadline for tilmelding af hold til stævnet er d. 30. september.

Dommere til kampene har vi allerede fået på plads. Det gælder også de to koordinatorer, som har hovedansvaret for, at stævnet kører, som det skal på dagen.

Nu skal vi begynde at finde frivillige til borddommere og pasning af kiosk, som stort set er den eneste som vi mangler at få besat.

Hvis du er interesseret i at hjælpe til i kiosken eller fungere som borddommer, så tilmeld dig hurtigt. Man kan godt kombinere begge dele, hvis man vil det. Der bliver lavet et vagtskema, sådan at frivillige får mulighed for at holde en pause imellem og nyde volleykampe.

Stævnet begynder kl. 12.00 og slutter senest kl. 20.00. Man kan arbejde som frivillig i mindst 2 timer eller mere efter ens behov. Herunder er en lille liste over, hvad får man som en frivillig efter et bestemt antal timer:

  • 2 timer: man får lidt drikkevarer gratis.
  • 4 timer: man får også en sandwich gratis.
  • 6 – 8 timer: man får også en festbillet gratis. Festbilletten kan ændres til en ekstra sandwich eller drikkevarer, hvis man ikke deltager i festen.

Interesseret at være frivillig til stævnet?
Så send en email til andre@dovania.dk! Skriv gerne lidt om hvor mange timer og/eller hvilke opgaver du vil tage. Du er velkommen til at spørge os, hvis du vil vide mere om et eller andet i forbindelse med frivilligt arbejde i stævnet.

Kort info om stævnet:

  • Hvornår: D. 17/10 2015
  • Hvor: Sundby hallerne
  • Link til stævnet: http://dovania.dk/volley2015/
  • Fest hvor: Brohusgade 17, fra kl 20 til 3.00, d. 17/10

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu