Frivillige til Breddeidrætten søges

Breddeidræt -

Hej alle. 

Så er det breddeidrætten, som er / skal i fokus nu. Ud fra spørgeskemaerne og internt ønske fra bestyrelsen, så skal breddeidrætten udvides og vækkes i live igen til fordel for medlemmerne. Der er mange muligheder at bruge Breddeidrætten på blandt andet at arrangere foredrag, events, sociale arrangementer, sportsarrangementer eller lignende og at det kan tilpasses til alle efter behov og interesse. 

Vi opretter en arbejdsgruppe da vi mener at det giver bedre gavn hvis der er flere og varierende personer i, så breddeidrætten kan udvides. Vi er to fra bestyrelsen, Christina og Tina, og vi vil gerne have flere med i gruppen og søger derfor friske personer med til arbejdsgruppen. 

Hvem søger vi? 

Folk der gerne vil bidrage med til breddeidrætten om så det er for et arrangement eller flere arrangementer og for dem, der gerne vil være med til at udvide breddeidrætten. Alle er velkomne. 

Hvordan forløber det? 

Vi forestiller os at vi arrangerer et møde for dem, der gerne vil være med i arbejdsgruppen på forskellige måder, så kan der løbende komme arrangementer op, hvis der er nogen som har lyst til at arrangere noget. 

Uden frivillige, så kan vi ikke løfte breddeidrætten alene. 

Skriv til os hvis du har interesse eller lyst til at være med. Også hvis I har spørgsmål. 

Send gerne til os på christina@dovania.dk eller tina@dovania.dk

Vi glæder os til at høre fra jer.

Mange hilsner fra Christina og Tina 

Breddeidrætten 
Døvanias bestyrelse 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu