Triatlon – vær med til et nyt fællesskab

Breddeidræt ˙ Svømning -

Vi nærmer os til året 2022 – og hos Døvania sker der forsat spændende sportslig udvikling og med nye initiativer. Vi har fået henvendelser fra medlemmer, der har en interesse i at afprøve kræfter indenfor triatlon, hvilket vi bakker op. 

Dette sker i samarbejde med Døvanias breddeidrætsafdeling – og ”triatlon” bliver hermed året 2022s tema. Det er også blevet en meget populær sportsgren, som flere og flere dyrker. 

HVAD SKER DER OG HVORDAN KOMMER DET TIL AT FOREGÅ? 

Gruppen for interesserede vælger i denne omgang at melde sig til ´OL-distance´ som består af 1,5 km svømning, 40 km cykling og 10 km løb via. Herlevs Triatlonklub søndag d. 1. maj 2022. 

I denne forbindelse er der oprettet en gruppe på Facebook, hvor de tilmeldte og interesserede kan melde sig ind og sparre sammen, træne sammen, hjælpe hinanden med praktiske info og snakke om tips op til selve turneringsdagen. 

Dem, der er interesseret i at høre mere, kan melde sig til gruppen på linket her

Alle kan være med. Dog får Døvanias medlemmer mulighed for at få tilskud på 325 kr. for deltagelsen (Dette gælder kun ved medlemskab hos breddeidræt eller svømning hos Døvania). 

Man får først tilskuddet på 325 kr., når man har udført OL distancen den 1. maj 2022, og man indsender dokumentation for deltagelsen samt ansøgning om tilskuddet efter den 1. maj. 

Mange hilsner 

Nana på vegne af triatlon-gruppen 

BONUS-info: 

Jer, der allerede er medlem af Døvania i en anden afdeling end breddeidræt eller svømning har indtil 10/12 – 2021 mulighed for at skrifte afdeling, hvis I ønsker at benytte muligheden for at få tilskud eller være med til arrangementet og evt. vil komme til svømningstræning. Ellers er det altid muligt at blive medlem af svømning eller breddeidræt den 1. januar 2022.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu