Døvanias piger i kamp for Danmark

Damefodbold -

Fra i dag og frem til og med søndag skal Danmarks futsaldamelandshold spille 4 kvalifikationskampe i Amsterdam i Holland.

Det handler om en billet til EM i Finland til december. Danmark er i pulje med Tyskland, Italien, Irland og Holland, hvoraf de 4 bedste lande i puljen kommer med til slutrunden i Finland.

Landstræner Jesper Bang Madsen har udtaget 8 spillere, som skal repræsentere Danmarks farver i Holland. De 8 spillere er:

Dorthe Jensen (målmand), Britt Nøhr Pedersen, Sarah Lind Niemeier, Maria Buch Klausen, Charlotte Brøndum, Emma Tietze, Anni Villadsen og Lina Lipsjavicute (målmand). Alle 8 spillere kommer fra Døvania.

Pigerne skal allerede i ilden i aften, hvor de lægger ud mod Tyskland kl. 18.30.

Derefter er de 3 andre kampe programsat således:

Lørdag: Danmark mod Italien kl. 16.30
Søndag: Danmark mod Irland kl. 10.00
Søndag: Danmark mod Holland kl. 14.00

Dansk Døve-Idrætsforbund meddeler, at de vil gøre hvad de kan for at levere nyhederne løbende fra kampene. Hvis der er gode muligheder for en netforbindelse, vil de undersøge muligheden for livevideo gennem DDI’s facebook.

Døvanias bestyrelse ønsker vore futsaltøser al mulig held og lykke i Amsterdam samt at de får en rigtig god oplevelse under turneringen.

LÆNGE LEVE DØVANIA!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu