Døvania-løber nr. 6 ved Deaflympics

Orientering -

Petra Eklund i flotte svenske farver

Døvania-løber Petra Eklund repræsenterede Sverige under den 23. Deaflympics i Samsun, Tyrkiet. Hun stillede op til tre distancer i orientering; sprint, mellem- og langdistancen ved Deaflympics.

Petra Eklunds bedste resultat er nr. 6 i Deaflympics-sprint, hvor der løbes hurtigt, træffes hurtige beslutninger hvilke veje m.fl. i en by med mennesker, biler, butikker, torvet m.fl.

Tillykke med din flotte 6. plads i sprint, Petra!

Endelig i mål! Petra jubler over et godt resultat.

Det var hårdt for alle at løbe ude i skove og marker i varmt vejr ved mellem- og langdistancen. Der er en “ok” i mellemdistancen samt det gik ikke så godt i langdistancen, for Petra fik en kæmpestor bommert ved en post og opgav at gennemføre løbet.

Petra stillede op for Døvania til DM orientering i mellemdistance den 19. august 2017 ved Slagelse, som man kan læse mere om i morgen.

Petra evaluerer med Sveriges idrætsleder Henrik Eklund.

Sluttelig vil Petra Eklund sige tusind tak for støtten til Døvanias bestyrelse med sin deltagelse ved Deaflympics 2017 i Tyrkiet.

Hilsner fra

Louise Peitersen
Døvania orienteringsleder

LÆNGE LEVE DØVANIA ORIENTERING!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu