Døvania-løber nr. 6 ved Deaflympics

Orientering -

Petra Eklund i flotte svenske farver

Døvania-løber Petra Eklund repræsenterede Sverige under den 23. Deaflympics i Samsun, Tyrkiet. Hun stillede op til tre distancer i orientering; sprint, mellem- og langdistancen ved Deaflympics.

Petra Eklunds bedste resultat er nr. 6 i Deaflympics-sprint, hvor der løbes hurtigt, træffes hurtige beslutninger hvilke veje m.fl. i en by med mennesker, biler, butikker, torvet m.fl.

Tillykke med din flotte 6. plads i sprint, Petra!

Endelig i mål! Petra jubler over et godt resultat.

Det var hårdt for alle at løbe ude i skove og marker i varmt vejr ved mellem- og langdistancen. Der er en “ok” i mellemdistancen samt det gik ikke så godt i langdistancen, for Petra fik en kæmpestor bommert ved en post og opgav at gennemføre løbet.

Petra stillede op for Døvania til DM orientering i mellemdistance den 19. august 2017 ved Slagelse, som man kan læse mere om i morgen.

Petra evaluerer med Sveriges idrætsleder Henrik Eklund.

Sluttelig vil Petra Eklund sige tusind tak for støtten til Døvanias bestyrelse med sin deltagelse ved Deaflympics 2017 i Tyrkiet.

Hilsner fra

Louise Peitersen
Døvania orienteringsleder

LÆNGE LEVE DØVANIA ORIENTERING!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev