DM sprint 2017 i orientering

Orientering -

Døvania sendte fem glade løbere til DDIs DM-sprint i orientering, der foregik den 7. oktober 2017 i Tårnby. Trist, der kunne gennemføres med 2 ud af 8 klasser ved DM Sprint. Klasserne H21 og H45 blev gennemført ved DM Sprint. Det er lidt ærgerligt at der ikke længere kommer tilskuere til DM-arrangementer, for det er faktisk hyggeligt at være sammen.

Ved H21-klassen mødte Døvania-løberne Mikkel Z. Pedersen og debutanten Benjamin Trock med DDIs landsholdsløber Allan Thesbjerg fra DAN. Denne klasse skal man løbe rundt i byen og parken omkring Tårnby på 3150 meter.

Fra venstre Mikkel Z. Pedersen/Døvania, Allan Thesbjerg/DAN og Benjamin Trock/Døvania. Billedet er lånt fra ”døve orienteringsløbere ”-gruppen i Facebook.

H21: 3150 meter
1.: Allan Thesbjerg, DAN 22.39
2.: Mikkel Z. Pedersen, Døvania 25.01, 2.22 min. efter Allans vindertid.
3.: Benjamin Trock, Døvania 31.24 8.45 min.

Uden for konkurrence:
Mads Knudsen, Døvania 27.44 5.05 min.
Annelise Hansen, Døvania 34.39 12.00

Det var ingen tvivl, om Mikkel Z. Pedersen er god til at finde rundt i byen/parken samt til at beslutte sig hurtigere for vejvalg. Vores nye medlem Benjamin Trock havde opdaget en fejl, og derfor løb han tilbage efter en post – det er bedre at gennemføre korrekt end at blive diskvalificeret.

Annelise Hansen løb udenfor DDIs løb – og stillede op for Døvania ved stævnet – og hun løb banen som H21-klassens. Det gjorde det nye medlem Mads Knudsen også.

Ved H45-klassen var der en dyst mellem to Døvania-løbere Marek Mir-Mackiewicz og Lars Ryberg Vikkelsø. Banen var 1900 meter rundt – og det var en legestue for Lars, der snuppede DM-guldet foran Marek.

H45: 1900 meter
1.: Lars Ryberg Vikkelsø, Døvania 22.59
2.: Marek Mir-Mackiewicz, Døvania 33.46, 10.47 min efter Lars´ vinde tid.

 

Lars Ryberg Vikkelsø (tv.) og Marek Mir-Mackiewicz (th.), der begge kom fra Døvania. Billedet er lånt fra ”Døve orienteringsløbere ”-gruppen i Facebook

 

LÆNGE LEVE DØVANIA ORIENTERING!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu