Døvania Discgolf afdeling indkalder til medlemsmødet

Discgolf -

Udvalget for Discgolf er blevet udvidet til 3 medlemmer, så det er nu bestået af Discgolfleder, Martin Tranemose og 2 udvalgsmedlemmer Rasmus Morell Nielsen og André Kobberholm. Udvalget har haft holdt nogle møder, hvor der blevet drøftet om hvilke aktiviteter skal der planlægges i 2021. Vi  har fået en mange gode idéer og bud på hvilke aktiviteter kan vi gennemføre i løbet af året, hvilen vi gerne vil fremlægge og diskuterer med afdelingens medlemmer.

Medlemsmødet foregår mandag den 18. januar fra kl 19.00 på zoom (digital videoplatform) til ca. kl. 20-21.

På mødet får alle medlemmer (af Døvania Discgolf) en mulighed for at have indflydelse på hvad skal der ske i afdeling, derfor håber vi at fleste som muligt kan komme med.

Hvis du er ikke medlem af Døvania Discgolf, men har overvejet, eller er nysgerrig, så kan du kontakt Martin Tranemose på mail discgolf@dovania.dk for at høre muligheden om at deltage med i mødet.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu