Døvania får ny håndboldleder

Håndbold -

Nicklas Kleczewski vil overtage posten efter Charly Dunkan Witt, som har valgt at fratræde sin funktion som håndboldleder hos Døvania, på grund af flytning til Aarhus.

Charly har siddet på posten siden 2015, efter han overtog posten efter Lenny Damholt.

“Jeg er spændt på at komme i gang, og jeg glæder mig til at løfte de forskellige opgaver som vi sætter fokus på frem mod EM Håndbold 2020, som finder sted på dansk grund. Lige nu kigger vi på muligheden for at få etableret et døve/hørehæmmet-hold her i København som kan træne sammen og forhåbentlig spille kampe fra næste sæson, det vil sige efter sommer, under en af DHF’s rækker. Det betyder at vi allerede nu er i gang med at få stablet et hold på benene, og af den grund søger vi også yderligere bredde til den kommende trup. Hvis har du lyst til at prøve kræfter med håndbolden, så tøv endelig ikke med at kontakte mig.” fortæller Nicklas Kleczewski.

Døvania Håndbold er både for herre og kvinde. Afdelingen har bl.a. spillere, der var med til at vinde VM-guld i Brasilien i 2018 (Kvindelandsholdet)

Bestyrelsen takker Charly for den indsats som leder for afdeling i perioden fra 2015 til 2019.

Billedet er venligst lånt fra Dansk Døve-Idrætsforbund

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu