Referatet fra mødet om gokart i Døvania

Motorsport -

I fredags har vi haft et godt møde med nogle interesse om mulighed for gokart i Døvania. Herunder kan du læse referatet fra mødet.

Døvania Gokart introaften fredag d. 13 november 2015.

1) Velkomst

Emil bød medlemmerne velkommen til introaften, på Døvania’s kontor. Emil forklarede at Døvania fik henvendelser fra nogle interesserede medlemmer om muligheder for at oprette gokart-afdeling i Døvania. Delvis af grunden er for at kunne have muligheden for at oprette DM i gokart.

Til mødet understreger Emil at, mødets formål er udelukkede på baggrund af medlemmerne. Det vil sige at, der skal ideer og ønsker frem på bordet før det kan blive til noget. Døvania er åben overfor ideer og forslag.

2) Ideer og ønsker

Emil spurgte om hvad folk helst vil satse på: amatør/hygge gokart eller ”professionel” gokart med fokus på DM og mulig udtagelse til EM i Frankrig 2016. Der blev diskuteret en del omkring dette, eftersom der er nogen, der er ikke helt sikker på hvad de vil satse på nuværende tidspunkt.

Emil forslår at Døvania opretter og tilbyder en form for ”prøvetræning”, på egenbetaling. Såfremt Døvania arrangerer en dag omkring i slutning af januar og i starten af februar, hvor alle vil være velkommen til at prøve gokart. Folk kan så få en fornemmelse af hvad de har mest lyst til efter arrangementet. Derefter kan vi få et bedre billede af hvad folk ønsker. Det var mange positive udmelding omkring denne ide. Emil vil snakke med resten af bestyrelsen og høre dem ad om det er muligt at gøre det.

Emil noterer at, folk ønsker at træne på de baner hvor DM foregår. Problemet er dog bare at, DDKC planlægger pt. 3 DM på Sjælland og 3 i Jylland. Emil forslår 6x træning på Sjælland, 2x per bane der bliver brugt til DM.

Emil har fremlagt, hvad Døvania har fundet frem omkring klubber og gokart-typer. Der blev besluttet at ideen med elektroniske gokarts bliver droppet. Både nationale og internationale stævner vil være med benzin-gokarts. Der er ikke så meget prisforskel mellem klubber, medmindre man er en stamkunder hos en klub.

3) Økomoni (kontingent / egenbetaling)

Lige nu er der 6 uoffentlige DM (DDKC) om året. Emil forslår at der vil være 6x træning om året inkluderet kontingent. Dvs. 2-4 uger før selve dagen, DM foregår.

Til mødet blev der diskuteret en del omkring, hvordan og hvad kontingent skal dække. Vi blev enige om, kontingent skal lyde på 1000 kr (DDI-andel på 80 kr er inkluderet) om året. Kontingentsystemet dækker lidt af træning per medlem, dog kun de træning som Døvania arrangerer (6 gange om året). DM-deltagelse er på fuld egenbetaling, så det er op til medlemmer.

Dragter og øvrige udstyr er på egenbetaling, såfremt personen ønsker at bære Døvania’s logo, så kan de henvise til bestyrelsen og spørge om lov.

Emil laver et budget udkast efter næste møde d. 9/12, hvor der er åben for seriøse medlemmer til andet møde.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu