VM bowling i Taiwan er startet!

Bowling -

Her kommer en kort status fra dagens kamp i single for herrer, der er færdigspillet. Vores medlem, Peter Frank Jørgensen spillede desværre ikke så godt i dag, og kom på 94. plads med 998 kegler, absolut ikke hans dag. Men jeg er sikker på, at han vil gøre det bedre fremover. Han spiller double på mandag.

Men der var nogle gode lyspunkter i dag, nemlig at Pierre Bocquet blev verdensmester og at debutanten, Oliver Wulff Kristensen formåede at komme på en flot 5. plads. Der var 116 deltagere. Stort tillykke til Pierre og Danmark! 

I morgen spiller vores medlem, Sabine Brink, repræsenterer i denne sammenhæng Viking, single kl. 9 (dansk tid kl. 3 om natten), og vi krydser fingre for, at hun får et godt resultat. Der er 64 deltagere, der vil kæmpe om at få medaljer.  Vi følger spændt med hende og de andre spillere. 

I kan følge hende og de andre på linket.

Held og lykke videre til vores medlemmer, Peter og Sabine! Pøj pøj.

Gode bowlinghilsner fra Døvania

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu