Update fra Døvania Bowlingafdeling

Bowling -

Den 30. september var både herrerne og damerne i aktion:

Herreholdet vandt med 6-4 efter en nervepirrende og spændende kamp mod Fakseladeplads Bowling Team. Vi var bagud med 0-4 efter 3. serie, og pointsummen var helt lige, dvs. 1514 til begge hold!! Nu var det afgørende at vinde den sidste serie – og ikke kun den, men også hele kampen. Vi holdt hovedet koldt, og slog dem med kun 30 kegler, dvs. 2046 – 2015.

På holdet var: Peter der fik 706, Mogens 724 og Kristin 616.

Damerne vandt endelig efter to nederlag mod Center. Resultatet var 1839 – 1790. Det hjalp på humøret, at de vandt kampen, og nu kan de se fremad i håb om at vinde flere kampe.

På holdet spillede Dorte (552), Joan (618) og Hanne (669).

Begge hold var atter i kamp i lørdags den 14. oktober, og der kommer en nyhed om det senere. Vi vil også komme med nyheder om hvornår vi skal spille på hjemmebane i Grøndalscentret, for vi vil gerne have tilskuere, som kan heppe på vore dygtige bowlingspillere.

LÆNGE LEVE DØVANIA BOWLING!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu