Status på kontingenter for 2015

Bestyrelse -

Flere af jer har fornylig modtaget en email fra Døvania. Vi sendte to forskellige typer email, den ene sendt til medlemmer, som har indbetalt hele kontingentet, og den anden til medlemmer, som ikke har indbetalt hele kontingentet.

Det er vigtig at huske betale til tiden og gerne før, ellers risikerer man at komme på spærringslisten, både hos Døvania og DDI. Hvis man ikke har indbetalt det hele inden fristens udløb, så kan man ikke komme til træning, deltage i turneringer og spille/træne på landsholdet under DDI.

Det er vigtigt, at man også tjekke om dine data (navn, adresse, mailadresse og mobil) er korrekte, også om der mangler noget. Det kan man gøre ved at se på øverst venstre side på emailen, som vi sendte ud i onsdags (d. 8/7).

Hvis du ikke har modtaget email fra Døvania med kontingentstatus, og du mener at du er medlem af Døvania, så prøv at tjekke på spam først. Hvis der stadig ikke er modtaget noget, så er du velkommen til at kontakte os på fu@dovania.dk, så vil vi kigge på det.

Hvis du har ingen medlemskab hos Døvania, men vil gerne at være medlem, kan du melde dig ind gennem hjemmesiden ved at vælge “medlemskab” på menuen.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu