Status på idrætsgrene til generalforsamling

Bestyrelse -

I løbet af 2015 har bestyrelsen måttet konstatere, at det har været svært at kunne holde liv i følgende idrætsgrene: Herrefodbold, Herrefutsal og Dykning til trods for at bestyrelsen har forsøgt at afsætte ekstra ressourcer på at finde en løsning.

På bestyrelsesmødet i januar måtte bestyrelsen træffe beslutningen at indstille til generalforsamlingen, at de tre idrætsgrene nedlægges. Bestyrelsen vil på generalforsamlingen kort redegøre for hvorfor disse foreslås nedlagt.

Til gengæld har bestyrelsen fået henvendelser om oprettelser af nye idrætsgrene, og bestyrelsen vil hermed opfordre til at man møder op til generalforsamlingen og tilkendegiver interesse for de nye idrætsgrene inden der besluttes om der skal arbejdes seriøst med dem.

At arbejde seriøst betyder at der skal undersøges muligheder for lokalelån hos Københavns kommune, udarbejdelse af budgetter, arrangering af et opstartsmøde, udpegning af en leder.

Til sidst kan vi fortælle, at bestyrelsen har startet en lille afdeling, som forventes at kunne vokse i løbet af 2016: Seniorsport. Vi har fået henvendelse fra en meget sød og energisk ung dame: Sofia Christiansen. Hun er i gang med at undersøge målgruppens størrelse, dens ønsker og muligheder.

Sofia er 4. års tegnsprogstolkestuderende og vil gerne hjælpe Døvania med at afdække mulighederne for at få flere seniormedlemmer, og finde ud af hvorfor mange tidligere Døvania-medlemmer i seniorrækken meldte sig ud af Døvania for 3-4 år siden. Sofia vil gerne komme til generalforsamlingen og hilse på os.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu