Sidste nyt om hjemmesiden

Bestyrelse -

Måske har I allerede lagt mærke til, at det går hurtigt med at forberede vores nye hjemmeside.

Specielt har vi koncentreret os meget om feltet Download på det sidste og fået lagt en masse dokumenter op der. Det er måske første gang i idrætsforeningens historie, at vi har lagt bestyrelsesmødereferater på Døvanias hjemmeside. Vi håber, at I vil læse dem.

Det med at referaterne lægges på hjemmesiden, skal ikke være en sovepude for bestyrelsen, og vi vil fortsætte med det månedlige nyhedsbrev på samme niveau som tidligere – men måske i en anderledes form.

Vi vil også på et senere tidspunkt lægge andre materialer på hjemmesiden, der kan være interessant for jer at læse.

Vi er rigtig glade for den ny hjemmeside, som er meget forfriskende og dejligt, hvor brugervenligheden er markant forbedret i forhold til de tidligere hjemmesider. Vi er sikker på, at det vil fremme både bestyrelsens og afdelingernes motivation til at arbejde for Døvania og hermed kunne servicere jer medlemmer endnu bedre. Håber at I også synes godt om hjemmesiden.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu