Præsentation af bestyrelsen – Britt Nøhr

Bestyrelse -

Hej, jeg hedder Britt, er 33 år gammel og bor i København Nordvest. 

Lige nu sidder jeg i Døvanias bestyrelse på 3. år. 

Jeg ville gerne ind i Døvanias bestyrelse, da jeg før har siddet i Ladylikes bestyrelse og gerne ville prøve noget nyt.Derudover er jeg utrolig glad for sport og spiller selv fodbold. Mine forældre har også altid været meget engagerede i bestyrelsesarbejde, så det er jeg selvfølgelig også selv.

Min uddannelse og bestyrelsesarbejdet hænger også godt sammen. De sidste 3 år har jeg netop fået administrative og regnskabsmæssige opgaver, som jeg synes er virkelig spændende, sjove og også udfordrende. Opgaverne har gjort at jeg har lært meget.

Jeg glæder mig til at fortsætte og udvikle Døvania sammen med den nye bestyrelse og jer.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu