Præsentation af bestyrelse – Sabine Brink

Bestyrelse -

Hej. Jeg hedder Sabine og er ….. over 40 år gammel 🙂 Jeg bor her i København.

Jeg er nu på det andet år som formand hos Døvania. Jeg har nu været bestyrelsesmedlem hos Døvania i 4 år. Før det har jeg været bestyrelsesmedlem hos Viking. I alt har det været 25 år i træk at jeg sidder i en bestyrelse.

Jeg har elsket sport siden jeg var et barn. Jeg har prøvet mange forskellige sport. Lige nu spiller jeg bowling og har gjort det i rigtige mange år.

Gennem tiden har mine opgaver været at holde idrætsgrenene fast og ikke lade dem forsvinde. Jeg kan lide den slags opgaver. Jeg kan se at Døvania på den sidste tid har udviklet sig rigtigt godt med flere nye idrætsgrene. Det er jeg rigtig glad for.

Idrætsgrenene for døve skal bevares.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu