Påskehilsen fra bestyrelsen

Bestyrelse -

Nu nærmer vi os påskeferie, selvom det måske føles lidt anderledes i år med alt det corona. Døvania har været på lavt brus da alt aktivitet er stoppet, men det skal ikke stoppe os helt! Vi har haft bestyrelsesmøde for nylig – det er selvfølgelig foregået online. Det var dejligt at “se” hinanden. Vi snakkede bl.a. om alt det sker i Døvania nu.

Vi ærgrer os over at corona sætter en stopper for bl.a. svømmetræning 2 x om ugen, håndboldtræning 1 x om ugen, bowling træning 1 x om ugen, bowlingkampe, men vi ved at det er nødvendigt for nu er det vigtigt at vi skal passe på hinanden.

Du som medlem hos Døvania tænker måske “Hvad så med det jeg har betalt for – min kontingent til Døvania?” Ja, vi ved jo slet ikke hvor længe corona og nedlukningen vil vare, så vi håber på at du udviser sportsånd og har tålmodighed med dig!

For vi har en overraskelse til jer, som en lille kompensation til den stille periode… Og det er at vi vil.. arrangere et SPÆNDENDE EVENT HELT GRATIS FOR VORES TROFASTE MEDLEMMERE efter corona er overstået! Dette fordi vi er så glade og stolte over at I har valgt Døvania som jeres idrætsforening og det ønsker vi at bifalde.

Tak til dig som er medlem hos Døvania.

Til slut vil vi ønske dig en rigtig god påske! Og husk at deltage i vores ugentlige torsdagskonkurrencer hvor du kan vinde en præmie!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu