På DDIs årsmøde fik 4 Døvania-medlemmer priser/hædersbevisninger

Bestyrelse -

Lørdag den 4. juni 2016 var dagen, hvor Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI) havde sit årsmøde, og der blev uddelt i alt 6 priser/hædersbevisninger.

4 af dem blev givet til medlemmer fra Døvania. Det første var et hæderstegn, som skulle tildeles Lene Lassen Knudsen. DDI havde i første omgang meddelt Lene, at hun skulle modtage hæderstegn, som under motivationstalen fra DDI’s formand Claus Jul Larsen blev lavet om til et æresmedlemskab. Lene Lassen Knudsen blev meget overrasket og rørt over, at hun blev DDI’s næste æresmedlem. Repræsentanterne fra klubberne/idrætsforeninger blev også rørt og glade.

IMG_0592
DDI’s nye æresmedlem Lene Lassen Knudsen fik et gavekort fra Døvania overrakt af næstformand Charly Witt

Hvem er Lene Lassen Knudsen, og hvorfor blev hun udvævnt til æresmedlem – jo fordi hun har arbejdet meget med økonomi i forbindelse med Verdenslegene for døve i København i 1997, da hun sad som kasserer i organisationskomiteen “Danmarkskomiteen”. Lene har også været DDI’s formand i 3 år. Hun huskes specielt for hendes arbejde for at gøre DDI’s økonomi bedre efter det store underskud i årene efter Verdenslegene, og det er bemærkelsesværdigt, at Lene Lassen Knudsen tog en 6 måneders ulønnet orlov fra sit arbejde for at kunne arbejdet fokuseret på at forbedre DDIs økonomi. Et prisværdigt kæmpearbejde! Hjertelig tillykke til Lene Lassen Knudsen med æresmedlemskabet.

Det andet var et hæderstegn til Marek Mir-Mackiewicz, som har i mange år arbejdet på orienteringsområdet for Døvania, DDI, EDSO og ICSD. Det sidste som TD (Technical Director) for ISCD (verdensforbund for døveidræt). Hjertelig tillykke til Marek Mir-Mackiewicz med hædertegnet.

Marek

Modtageren af hæderstegnet, Marek mir-Mackiewicz kunne desværre ikke komme, så prisen bliver givet ved en anden lejlighed

Det tredje var J.P. Nielsens Lederpris, som blev tildelt Døvanias formand Christian Høybye, som blev godt overrasket over at fået prisen, fordi Christian sidder også i DDI’s bestyrelse. DDI’s bestyrelse havde gået udenom Christian under fordelingen af priser. Lederprisen blev tildelt Christian for hans store arbejde som formand for Døvania. Hjertelig tillykke til Christian Høybye med lederprisen. Samtidig håber vi andre i Døvania-bestyrelsen, at Christian gerne vil fortsætte i bestyrelsen i nogle år endnu.

IMG_0564
Fra venstre DDI’s næstformand Louise Peitersen, Døvanias formand Christian Høybye og DDI’s formand Claus Jul Larsen

Det fjerde pris var Årets Fund, som Døvanias håndboldspiller Jonas Kühn fik tildelt for hans talent og indsats på DDI’s håndboldlandshold. En ung mand på 15 år med en stor fremtid indenfor håndbold. Hjertelig tillykke til Jonas Kühn med prisen.

IMG_0577
Årets Fund Jonas Kühn fik et gavekort fra Døvania overrakt af næstformand Charly Witt

Det femte pris er Årets idrætspræstation, og den blev tildelt DDI’s gokartlandsholdet som opnåede EM-guld i 2015. Hjertelig tillykke til gokartlandsholdet.

IMG_0545
DDI’s gokartlandshold fra venstre Laurits Dahlstrøm, Franklin Richter og Dennis Kondrup

Det sjette og sidste pris er Gert Badens Mindepris. Gert Baden har været formand for både Døvania og DDI i mange år. Mindeprisen blev tildelt en ung dame fra Vejle, Rikke Hansen, for hendes store frivillige arbejde for ungdomsklubben Tegnbølgen og arbejdet er foregået helt i Gert Badens ånd. Hjertelig tillykke til Rikke Hansen med mindeprisen.

IMG_0574
Modtageren af Gert Badens Mindepris, Rikke Hansen kunne desværre ikke komme, så prisen bliver givet ved en anden lejlighed

 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu