Oprydning i Døvanias præmier

Bestyrelse -

pokal

Hvis man ikke er helt klar over det, så har Døvania rigtig rigtig mange pokaler, præmier, vimpler og mange andre ting vundet i over 100 år liggende i flere flyttekasser oppe på loftet.

Over halvdelen af den nuværende bestyrelse har ikke set præmierne, idet det var den tidligere bestyrelse 2014/2015, der havde ryddet op på kontoret. Alle pokaler og præmierne stod tidligere på de to store reoler i mødelokalet på 5. sal i et stort rod – de stod rodet sammen og nogle endda ovenpå hinanden! Derfor besluttede den tidligere bestyrelse, at der skulle ryddes op samtidig med, at de nye mødeborde skulle samles sammen.

Bestyrelsen har besluttet, at alle præmierne skal tages ned fra loftet og udstilles på generalforsamlingen den 11. marts. Det overvejes, at nogle af dem kan sælges. Hvis man har været med på det hold, der vandt præmien, så kan det være muligt at erhverve til ejendom.

Prisen? – bestyrelsen vil i løbet af vinteren bede nogle gamle Døvanianere gennemgå præmierne og vurdere deres historiske værdier og være med til at sætte en favorabel pris, og pengene kan gå ubeskåret til landsholdspuljen til gavn for vore landsholdsspillere. På et senere tidspunkt vil der være billeder af præmierne på hjemmesiden, så man kan se, hvad de er for nogle.

Ikke alle bliver afhændet, for de fleste kendte pokaler bliver i idrætsforeningen endnu, et eksempel kan nævnes den franske fodboldpokal fra Paris, som i næsten 50 år har forsøgt at få pokalen tilbage til Paris. Ikke ret mange kender den historie – og I skal heller ikke snydes for den, men man må have tålmodighed lidt endnu. Historien vil komme sammen med billederne senere.

De præmier, der ikke skal opbevares i Døvania og ikke bliver solgt ved generalforsamlingen, overvejes smeltet om (dem af metal selvfølgelig) og dannet til en særlig pokal. Nogle af pokalerne vil Døvania bruge som vandrepokal i forbindelse med klubmesterskaber, og resten vil blive kasseret på forsvarlig vis.

Bestyrelsen er også åben for andre forslag og indgår gerne i en konstruktiv dialog her på hjemmesiden.

 

2 kommentarer til “Oprydning i Døvanias præmier”

  Ib Steen Hansen

  Pokaler til salg?
  Jeg gøre mig ondt. De vil fjerne pokaler til salg. NEJ.
  Jeg ønsker at overtage ansvar alle pokaler skal bevares på hylden.
  Jeg har fortalt nogle gamle Døvaniaer at sige også nej bevares så længe evne. Hvor har gamle Døvaniaer skaffet kampene mange sejr med hjem, pludselig væk. Nej…
  Bestyrelsen kan ikke blande i om pokaler til salg.
  Venligst Ib Steen Hansen

  Christian Høybye, formand

  Kære Ib

  Tak for dit svar, og bestyrelsen vil tage dit svar op på næste møde. Det er faktisk dejligt at se, at der er nogen, der reagerer på denne nyhed, for bestyrelsen har faktisk intet hørt fra andre end dig.

  Jeg skrev også i nyheden, at ikke alle pokaler vil blive fjernet eller solgt. Vi vil tage dem frem og spørge gamle Døvanianere deriblandt dig og andre, som kan hjælpe bestyrelsen med at finde ud af, hvad der skal blive fremme, og hvad der kan undværes.

  Måske kan mange af dem udstilles i Døvehistorisk museum, og det kan du overveje sammen med andre døvanianere, der kan have interesse i præmierne.

  Venlig hilsen
  Christian Høybye, formand

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu