Opgavebeskrivelse for bestyrelsen og sidste status før generalforsamlingen

Bestyrelse -

Som den helt sidste status inden vores generalforsamling er situationen således:

Der mangler fortsat kandidater til bestyrelsesvalg. Bestyrelsen har holdt et bestyrelsesmøde i tirsdags, hvor der skulle gøres status omkring forberedelserne til generalforsamling, og til mødet havde vi inviteret DDI’s idrætskonsulent André Kobberholm til sparring.

Bestyrelsen blev enige om, at der skal vælges folk til alle 5 bestyrelsesposter: formandsposten og 4 bestyrelsesmedlemsposter, før der kan kommes videre i dagsordenen. Vi accepterer ikke, at der gives fuldmagt til den nye bestyrelse at finde folk til de sidste poster – belært af erfaring fra de seneste år generalforsamlinger.

Samtidig blev vi enige om, at formanden vil forsøge at beskrive de forskellige opgaver, der arbejdes med i Døvania samt at forklare at det ikke er på daglig basis alle opgaverne. Oversigten lægges på hjemmesiden under generalforsamlingen, eller direkte link her, og bliver også gennemgået på generalforsamlingen for at være mere åben for arbejdet i Døvania, sådan at der ikke kan mistænkes for at lokke folk til noget, man ikke vidste noget om i forvejen.

Måske ser det voldsomt ud med de mange opgaver, men det skal lige huskes på, at mange af dem er spredt ud over hele året, og hvis hele bestyrelsen hjælper hinanden med opgaverne, så vil det være nemt at styre opgaverne. Der er også plads til nye opgaver, hvis man synes, at der mangler noget. De forskellige opgaver, som formanden har listet op, skal heller ikke bremse for nye ideer.

Bestyrelsen håber, at mange vil finde vej til generalforsamlingen i Brohusgade 17 og være med til at sikre Døvania en god fremtid. Du kan stadig komme og deltage til generalforsamlingen. Det er kun spisingen som man kan ikke længere tilmeldes.

På gensyn på søndag! LÆNGE LEVE DØVANIA!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu