Nyhedsbrev fra formanden oktober 2015

Bestyrelse -

Kære medlemmer!

Jeg synes ikke, at vi har så meget at fortælle, men da nyhedsbrevet blev skrevet færdigt, blev jeg godt overrasket over at vi igen kunne præsentere et nyhedsbrev med forskellige beretninger. Dejligt og god læselyst til jer!

DØWOLLEY

Lørdag den 17. oktober kom vores længe ventede volleyballstævne kaldet DØWOLLEY, og man kan godt undre sig over navnet. Måske kunne man i første omgang opfatte det som ” dø volley”. Heldigvis har stævnets arrangementsgruppe bestående af André Kobberholm og Nina Bantz forklaret overfor mange, at det er dagens trend at lave navne på, så navnet er lavet af to ord sammensat således at ”døv” og ”volley” blev til ”DØWOLLEY”. Der deltog 14 hold, og alle så ud til at have hygget sig rigtigt godt under stævnet, som kunne byde på mange gode og spændende kampe. Tillykke til vores volleyballhold, som vandt stævnet. Dagen sluttede med et brag af en fed fest i Brohusgade, hvor Absalon havde lejet festlokalet. Bestyrelsen var meget tilfreds med stævnet og vil rette en stor tak til arrangementsgruppen, frivillige til praktiske opgaver under stævnet, stævnets koordinatorer Dorthe Jensen og Sabine Brink, hoveddommere bestående af gamle og garvede volleyballspillere – nemlig Døvanias seniorer, borddommere bestående af unge mennesker og festens mange frivillige. Uden dem var stævnet ikke blevet til en kæmpesucces!

DDI KLUBSEMINAR I AALBORG

Weekenden efter volleyballstævnet arrangerede DDI et klubseminar i Aalborg, og der kom repræsentanter fra 6 klubber til seminaret. Døvania sendte André Kobberholm og Emil Clemmensen som vore repræsentanter. Vi kan med glæde fortælle, at klubseminaret i denne omgang var det bedste indtil nu, for det var en fantastisk følelse at alle deltagere samarbejdede så godt. Der kom mange gode ting ud af det, f.eks. Gentlemansaftalen, som er en samarbejdsaftale på bestemte områder, blev underskrevet af alle klubber, der blev nedsat et arbejdsudvalg, som har til opgave at undersøge muligheder for at kunne arrangere DM-turneringer ligesom det svenske døveidrætsforbund har igangsat mange vellykkede mesterskaber på forskellige måder, og det bedste ved seminaret var, at DDI helt åbent kunne fortælle om regnskabsstatus for i år, budget for næste år og arbejdet omkring medlemslister med fremvisninger på storskærmen. Vi glæder os helt bestemt til foråret, som byder på en spændende weekend med et klubseminar og et årsmøde.

TEST AF MEDLEMSMODUL

I forbindelse med at DDI skal overgå til et nyt medlemsstruktur vedtaget på Dansk Døve-Idrætsforbunds repræsentantskabsmøde i april måned, er Døvania nu kommet i gang med at teste modulet sideløbende med at medlemsmodulet bliver opbygget hos DDI’s leverandør. Der er meget at teste, for modulet var ikke helt opbygget, da vi fik adgang. Døvanias testpersoner er André Kobberholm og Christian Høybye, og DDIs formand Claus Jul Larsen tester på DDI’s vegne. Testen er et iterativt forløb, dvs. der testes om aftenen, og om dagen foretages der rettelser og udbygning i modulets system. Vi håber på at vi kan nå at få det hele på plads inden 1. december, som er skæringsdatoen for et GO eller NO GO til, at systemet officielt kan gå i luften pr. den 1. januar 2016 samtidig med at DDI’s licens på 165 kr. for alle idrætsgrene under DDI erstattes med en ny DDI-andel på 80 kr. pr. idrætsgren, man er tilmeldt.

HJEMMESIDE

Bestyrelsen kunne på bestyrelsesmødet den 26. oktober godkende, at hjemmesiden kunne overgå til drift. Vi vil rette en stor tak til udvikleren Troels Madsen fra firmaet T-Troels for hans engagement i vores samarbejde, at vi hurtigt kunne få en ny og væsentligt forbedret hjemmeside op og stå. Bestyrelsen håber, at medlemmerne vil være tilfredse med indholdet, og at hjemmesiden vil blive brugt flittigt. Vores webmaster fortæller nemlig, at udvikling af hjemmesiden aldrig vil slutte, så der er stadig mulighed for at indsende ideer, forslag eller kommentarer til hjemmesidens indhold.

DØVVAND eller DØWAND

I sidste nyhedsbrev skrev jeg, at vi ville afsløre en ide omsat til virkelighed under volleyballstævnet DØWOLLEY. Vi har fået leveret 600 flasker kildevand med rødt skruelåg og et etiket med Døvanias skjold og hjemmesideadresse, og det har vakt glæde hos mange kildevandsnydere. Vi fandt et tilbud ret interessant, at vi ville prøve at bruge dem som Døvanias små reklamesøjler rundt omkring. Måske kan man i samme stil som volleyballstævnets navn DØWOLLEY kalde kildevandsflasken ”DØWAND”, selvom der ikke er sat et navn på flaskens etiket?  Blot et forsøg på at skabe en klubfølelse ved at blande Døvanias navn sammen med et andet ord – eller er man uenig?

BUDGET 2016 – nu i sidste fase

FU skal nu i gang med at gennemgå alle budgetter for hovedforeningen og alle idrætsgrene, og de skal forelægges bestyrelsen i december måned til den endelige godkendelse – måske allerede i denne måned, hvis de er velgennemarbejdet og gennemskueligt. I budgettet for hovedforeningen kalkuleres der med en balance mellem indtægterne og udgifterne. Alle udvalg har afleveret deres udkast, og de ser fine ud til at begynde med, og det glæder mig meget at man er været så flittige og omhyggelige i deres udarbejdelse og endda i god tid. Tak for udvalgslederne for deres flotte og effektive arbejde med budgetterne!

PORTRÆT AF EN GLAD FRIVILLIG

I forrige nyhedsbrev fortalte vi at vi ville komme med et portræt af vores nye rengøringsfrivillige, og vi har ikke glemt det. På vores hjemmeside i slutningen af november måned vil der være mulighed for at læse hvem der er. Bestyrelsen nyder stadigvæk at vore lokaler bliver holdt så smukt og velduftende.

NY AFDELING TIL GOKART

Fredag den 13. november er der indkaldt til et medlemsmøde for alle medlemmer, der er interesserede i gokart. På mødet skal der drøftes, om Døvania skal oprette en afdeling i Gokart, og bestyrelsen har udpeget Emil Clemmensen som afdelingens nye leder, hvis det bliver til noget konkret. Bestyrelsen ser frem til resultatet af mødet. Man kan læse mere om det på hjemmesiden.

 

Til orientering har vi vores næste bestyrelsesmøde den 24. november 2015.

LÆNGE LEVE DØVANIA!

Venlig hilsen
Christian Høybye
formand

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu