Ny fremgangsmåde for ICSD-audiogram

Bestyrelse -

Til vore aktive medlemmer

Vi har modtaget denne nyhed fra DDI, som alle bedes holde sig orienteret i, idet der er kommet en ny procedure for hvordan man indhenter et audiogram, får det udfyldt og afleveret til DDI.

ICSD har forrige år besluttet, at proceduren med audiogrammer skal gøres mere effektivt.

Tidligere kunne man downloade audiogrammet på DDI’s hjemmeside og udfylde det med kuglepen/blyant.

Såfremt man vil deltage i et internationalt stævne i ICSD’s regi, skal man have et såkaldt ICSD-id. Hvis man ikke har sådan et ID, kan man hurtigt lave en ansøgning om det ved at gå ind på hjemmesiden.

På siden skal man skrive sit navn, adresse, fødselsdato, køn, land, sportsgren, eventtype. Når man har fyldt færdigt, klikker man på “Get audiogram form”, og derefter printes skemaet ud. Skemaet tages med til sin ørelæge eller en høreklinik, som udfylder det relevante del af skemaet. Til sidst sender man skemaet til til Døvania, enten med posten (Adressen kan ses bunden af hjemmesiden) eller scan audiogrammet i en god opløsning, og gerne konverteret til en PDF-fil, hvis det er muligt, og send det til bestyrelse@dovania.dk

Man skal samtidig være opmærksom på at man selv er ansvarlig for at audiogrammet indsendes i god tid, at der kan opnås et ICSD-id inden et internationalt stævne, samt at man SKAL anvende audiogrammet downloadet fra ICSD’s hjemmeside.

Vi har oprettet en ny side til formålet på hjemmesiden. På siden kan du bl.a. finde en kort vejledning i hvordan du kan udfylde audiogrammet helt korrekt.

Man kan checke DDI’s hjemmeside, hvis man ønsker flere informationer, eller man kan også kontakte DDI’s sekretariat for hjælp, hvis man er usikker på fremgangsmåden.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu