Ny bestyrelsesmedlem til Døvania

Bestyrelse -

Nu er det lykkedes os at finde et ny bestyrelsesmedlem til Døvania, så nu er vi oppe på 4 personer i bestyrelsen.

Det nye bestyrelsesmedlem hedder Christina Hausgaard og er trådt ind i bestyrelsesarbejdet allerede.

Christina kan kontaktes over mail på: christina@dovania.dk

LILLE PRÆSENTATION AF CHRISTINA:

Hej med jer.

Jeg hedder Christina og er det nye bestyrelsesmedlem af Døvania. Jeg er 37 år og bor i København. Jeg er sportsglad og brænder for døveidrætten.

Jeg har tidligere været bestyrelsesmedlem i Døvania i 2008 – 2011 og glæder mig derfor til at arbejde med Døvania igen og komme i gang med at få nye arbejdsopgaver med den nuværende bestyrelse. Jeg har valgt at træde mig i bestyrelsen, fordi jeg vil gerne udvikle døveidrætten med breddeidræt, som passer til medlemmernes interesser.

Jeg glæder mig til at møde jer og snakke med jer omkring døveidrætten ude på marken. I skal derfor ikke tøve med at kontakte mig eller vil snakke med mig om idrætten på forskellige måder.

Mange sommerhilsner Christina Hausgaard

Der er videopræsentation af Christina, du kan se videoen her.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu