Ny bestyrelsesmedlem til Døvania – Tina Boss Dideriksen

Bestyrelse -

Jeg er også en ny bestyrelsesmedlem i døvania’s bestyrelse. Jeg hedder Tina, 32 år og bor i København K. 

Hvorfor er jeg med i bestyrelsen? 
Det er som de andre, fordi jeg gerne vil opretholde og bibeholde døveidrætten og ikke lade den dø ud. Jeg har altid siden barndommen, interesseret mig for sport. Svømning, løb, cykling, håndbold og meget mere. Lige nu er jeg meget aktiv indenfor Triathlon. Så jeg vil gerne være med til at opmuntre/inspirere jer medlemmer til at gøre det I synes er sjovt, interesseret og passioneret omkring. 

Mine opgaver i bestyrelsen er primært økonomisk. Men I er mere end velkomne til at kontakte mig. 

Min mail I bestyrelsen er: tina@dovania.dk

Jeg glæder mig til at samarbejde med jer allesammen. Vi ses. 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu