Ny bestyrelsesmedlem til Døvania – Christina Bihl

Bestyrelse -

Hermed en ny præsentation af bestyrelsens 1. suppleant, hvor Christina præsenterer hvem hun er og hvorfor hun har valgt at være en del af Døvanias bestyrelse.

Christinas e-mail er: bihl@dovania.dk og I kan til enhver tid kontakte hende, hvis der er noget.

Hej!

Jeg hedder Christina, er 33 år gammel og bor i Vanløse. Jeg er så også et ny bestyrelsesmedlem hos Døvania. Årsagen til at jeg meldte mig til er at jeg altid har syntes at frivilligt arbejde er spændende. Jeg har før siddet hos DDUs bestyreslse og det var en god oplevelse men det var mere rettet mod arrangementer, politik og synliggørelse af tegnsprog osv. Døvania er så noget andet, nemlig sport. Det kunne være spændende at prøve at arbejde med sport, tænkte jeg.

Jeg har altid interesseret mig for sport. Sport har altid været en stor del af mit liv. Jeg har tidligere været medlem af et hørende svømningshold og så også selv løbet og cyklet lidt. Jeg synes at ideen af Døvania at døve kan samles et sted og træne sammen eller have stævner sammen er fantastisk. Det skal fortsætte og jeg vil gerne være en del af det. Jeg er spændt på at se hvad det sker fremover!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu