Ny årlig minimumskontingentsats fra 2022

Bestyrelse -

Fra januar 2022 hæves minimumskontingentsatsen fra 250 kr./år til 300 kr./år. Minimumskontingentsatsen skal være højere end det tilskud Døvania modtager fra Københavns Kommune, for at det hele kan løbe rundt. De seneste år har minimumskontingentsatsen ligget lige på grænsen. Dette udgør en potentiel risiko, idet Døvania kan risikere at miste tilskuddet fra Københavns Kommune, hvilket i sidste ende både vil ramme klubben og vores medlemmer. Derfor har bestyrelsen besluttet at minimumskontingentsatsen hæves med 50 kr./år. De idrætsgrene som allerede har et højere kontingentsats end de 250 kr./år vil ikke blive påvirket af denne stigning.

Det er stadig vigtigt for os at understrege at vores medlemmer i fællesskab med de repræsentative idrætsledere kan være med til at beslutte hvad deres kontingent skal bruges på.

Har du nogen spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på bestyrelse@dovania.dk.

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu