MIX hold hos Døvania Bowling

Bowling -

Døvania Bowling har i år valgt at prøve at spille med i en MIX turnering sideløbende med dame- og herreholdene. MIX hold går ud på, at der skal enten være 2 herrer og 1 dame, eller 2 damer og 1 herre, dette skal besluttes inden starten, så hvis der er 2 herrer, er det kun damerne, der kan bytte under kampen.

Vi har det hyggeligt, når vi er sammen til bowling.

I hver række er der 7 hold, og alle holdene spiller i den samme hal på samme dag og tid, derfor kan man følge med i hvordan de andre ligger.

Vores første kamp var søndag den 29. oktober i Grøndals multicenter mod LK bowling. Den første serie vandt vi med 23 kegler, serie 2 vandt vi med 16 kegler, så humøret var højt, og de resterende 2 serier gik som smurt, så vi vandt 10-0 i vores første kamp. Holdet bestod af Mogens Jensen, Joan Buchardt og Hanne Rasmussen. Resultat 1912 til Døvania mod LKs 1777.

Næste MIX kamp er den 9.december kl. 10 i Grøndals multicenter, så hvis du har lyst til at komme og heppe, er du meget velkommen.

LÆNGE LEVE DØVANIA BOWLING!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev