MIX hold hos Døvania Bowling

Bowling -

Døvania Bowling har i år valgt at prøve at spille med i en MIX turnering sideløbende med dame- og herreholdene. MIX hold går ud på, at der skal enten være 2 herrer og 1 dame, eller 2 damer og 1 herre, dette skal besluttes inden starten, så hvis der er 2 herrer, er det kun damerne, der kan bytte under kampen.

Vi har det hyggeligt, når vi er sammen til bowling.

I hver række er der 7 hold, og alle holdene spiller i den samme hal på samme dag og tid, derfor kan man følge med i hvordan de andre ligger.

Vores første kamp var søndag den 29. oktober i Grøndals multicenter mod LK bowling. Den første serie vandt vi med 23 kegler, serie 2 vandt vi med 16 kegler, så humøret var højt, og de resterende 2 serier gik som smurt, så vi vandt 10-0 i vores første kamp. Holdet bestod af Mogens Jensen, Joan Buchardt og Hanne Rasmussen. Resultat 1912 til Døvania mod LKs 1777.

Næste MIX kamp er den 9.december kl. 10 i Grøndals multicenter, så hvis du har lyst til at komme og heppe, er du meget velkommen.

LÆNGE LEVE DØVANIA BOWLING!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu