Mix badmintonstævne for 30+

Badminton -

Nok er vi blevet lidt tungere, har fået flere smilerynker og en hel mere livserfaring. Men det skal ikke afholde os fra at få genopfrisket de gode badmintonstævner, der sidst blev afholdt i 2013 på Castberggård

Gå ikke glip af muligheden for at gense gamle venner, som man måske ikke har set siden 2013, eller for 20 år siden. DDI vil igen invitere folk over 30 år til det helt store mix badmintonstævne, som bliver afholdt på Castberggård ved Vejle.

Sæt kryds i kalenderen:

Fredag d. 13. til søndag d. 15. november 2015

Det vejledende program er som følgende:

Ankomst fredag kl. 19.30 hvorefter der vil være mulighed for en masse social samvær om aften.

Lørdagen starter med fælles morgenmad, hvorefter der vil være mulighed for at spille badminton. Dem der ikke har lyst til at spille med, har dog mulighed for at vandre i det smukke naturområde. De er dog meget velkommen til at hjælpe som pointtæller eller bakke spillerne op som tilskuere. Dagen afsluttes derefter med en skøn festmiddag.

Søndag siger vi farvel og på gensyn kl. 10.30.

Der vil være bustransport fra Vejle station fredag kl. 19.00 og søndag afgår bussen fra Castberggård til Vejle station kl. 10.30.

Pris for hele weekenden incl. Kost og logi med indkvartering i dobbeltværelser, 600 kr. pr. person.

Tilmelding til badmintonstævnet senest fredag d. 15. september, skal ske til Tomas Kold på e-mail: tko@deafsport.dk – skynd dig at tilmelde dig allerede nu, da vi har booket til 50 personer.

Indbetaling skal ske samtidigt til Dansk Døve-Idrætsforbunds konto i Nordea Bank reg.nr. 2217 konto 0563909625. Husk at skrive ”Badmintonstævne 2015” og dit navn.

Efter tilmeldingsfristen vil du få tilsendt yderligere info pr. mail, samt en deltagerliste med e-mails, så I evt. kan kontakte hinanden omkring samkørsel, følgeskab i tog eller lignende.
På gensyn i november fra arrangørerne

Tomas Kold og Rasmus Morell fra Dansk Døve-Idrætsforbund (DDI)

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu