MEDLEMSFEST

Bestyrelse -

Så er der fundet en dato for en længe savnet og måske tiltrængt medlemsfest for alle Døvania-medlemmer. Mange medlemmer har spurgt efter en medlemsfest, julefrokost eller social sammenkomst, hvor alle kan hygge sammen.

Man bedes notere datoen:

LØRDAG DEN 18. NOVEMBER 2017 kl. ca. 16 – ?

Der er reserveret festsalen i Døveforeningen af 1866, Brohusgade 17 til festen. Arrangementsgruppen består i øjeblikket af bestyrelsen, og hvis man er interesseret i at hjælpe med at arrangere, forberede eller andet, så kontakt da gerne næstformand Sabine Brink, som vil samle op.

Der vil komme løbende informationer her på hjemmesiden, og bestyrelsen forestiller sig at man kommer til en velkomstdrink og lidt “rysten sammen”, inden vi går til bords og indtager en velsmagende middag. Der planlægges også underholdning og andre ting.

Festen er ikke kun for Døvania-medlemmer – selvfølgelig er andre også velkommen til at deltage i festen. Et eventuelt overskud fra festen  lægges i landsholdspuljen, som vi skrev om i nyheden i går her på hjemmesiden.

KOM OG VÆR MED TIL AT GØRE FESTEN FESTLIG OG HYGGELIG – NOTER DATOEN HURTIGT I DIN KALENDER!

 

LÆNGE LEVE DØVANIA

Venlig hilsen
Bestyrelsen

Kommentar til “MEDLEMSFEST”

    Louise G. Thystrup

    Godt initiativ 😀 Jeg ville super gerne med! Men desværre igen en forkert dato, da jeg er ude at rejse i den weekend. Håber på en ny Døvania-fest inden for længe 😀 God fest!!

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu