Materialer til Døvanias generalforsamling 2020

Bestyrelse -

Døvania har sat datoen 1. april 2020 til den årlige generalforsamling, men grundet en meget usædvanlig og ny situation for Danmark med Coronavirussen, er det pt. meget usikkert om generalforsamlingen kan gennemføres planmæssigt. Vi annoncerer omkring generalforsamlingen, så snart vi ved noget mere. 

Vi udsender alligevel nogle materialer, som kan læses, da de er klar til udsendelse og ifølge vores vedtægter skal de offentliggøres inden for 14 dage. Der vil være årsberetning for 2019 fra bestyrelsen, årsregnskab for 2019 samt årsregnskab for Døvanias idrætsafdelinger i 2019. Yderligere lægger vi igen Døvanias vedtægter. 

Da vi ikke har modtaget indkomne forslag og Døvanias bestyrelse selv har ikke nogen indkomne forslag, så fremlægges der ikke nogen indkomne forslag til vedtægter for 2020. 

Materialerne kan du finde på denne link.

Er der tvivl eller spørgsmål, er I meget velkomne til at skrive til os på mail: bestyrelse@dovania.dk

De bedste sportslige hilsner
Døvanias bestyrelse 

Kommentér artiklen

I henhold til offentlighedsloven vil anonyme indlæg blive slettet - og det samme gælder indlæg, der ikke overholder en sober tone. Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Kommende events

Der er desværre ingen events med den nuværende søgning.Se alle events

Tilmeld nyhedsbrev

Døvania Menu